0

Паста з сиром і соусом з рікотти

Час приготування: 20 хвилин

Об’єм: 1 порція

Енергетична цінність:

Калорійність: 1085 ккал;

Білки: 39,2 г;

Жири: 35,9 г;

Вуглеводи: 148,7 г

Складові:

  • Спагетті – 200 г
  • Напівтвердий або твердий сир – 50 г
  • Оливкова олія з часником – 1 столова ложка
  • Сир рікотта – 1 столова ложка
  • Зелень за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець молотий чорний за смаком
  • Часник – 2 зубчики
  • Шампіньйони – 1 штука

Приготування:

  1. Спагетті відварити в киплячій підсоленій воді приблизно 8 хвилин до стану al dente. *(від італ. al dent — на зубок) — в широкому сенсі поняття в кулінарії, характеризує один із різновидів ступенів готовності до вживання якого-небудь продукту після його термічної обробки. У вузькому сенсі стосується лише макаронних виробів. Характерною особливістю приготованих «al dente» овочів, макаронних виробів є збереження ними після термічної обробки відчутної при укусі внутрішньої пружності.
  2. Приготувати соус: рікотту і оливкову олію взбити вінчиком у мисці, додати дрібно нарізану зелень, сіль, перець.
  3. Шампіньйони і часник порізати, обсмажити.

Залишити коментар

Кошик

Немає товарів у кошику.