0

Карпаччо з томатів з м’ятним міксом і рікоттою

Час приготування: 10 хвилин

Об’єм: 1 порція
Енергетична цінність на порцію:
Калорійність: 113 ккал
Білки: 3,5 г Жири: 7,1 г
Вуглеводи: 9 г

Складові:

  • Помідори – 125 г
  • Сир рікотта – 20 г
  • Кедрові горіхи – 2 г
  • Салат Мікс – 10 г Перцева м’ята – 2 г
  • Цукрова пудра – 2 г
  • Оливкова олія 3 – мл
  • Перець молотий – чорний

Приготування:

  1. Помідори нарізати тонкими кружечками, викласти на тарілку рівномірним слоєм, посипати цукровою пудрою, злегка обпалити пальником, зверху на помідори викласти сир рікотта шматочками.
  2. Посипати карпаччо горіхами, м’ятою, зверху виложити мікс-салат, полити оливковою олією і посипати чорним перцем.

Залишити коментар

Кошик

Немає товарів у кошику.