Час приготування: 10 хвилин
Об’єм: 1 порція
Енергетична цінність на порцію:
Калорійність: 113 ккал
Білки: 3,5 г Жири: 7,1 г
Вуглеводи: 9 г
Складові:
- Помідори – 125 г
- Сир рікотта – 20 г
- Кедрові горіхи – 2 г
- Салат Мікс – 10 г Перцева м’ята – 2 г
- Цукрова пудра – 2 г
- Оливкова олія 3 – мл
- Перець молотий – чорний
Приготування:
- Помідори нарізати тонкими кружечками, викласти на тарілку рівномірним слоєм, посипати цукровою пудрою, злегка обпалити пальником, зверху на помідори викласти сир рікотта шматочками.
- Посипати карпаччо горіхами, м’ятою, зверху виложити мікс-салат, полити оливковою олією і посипати чорним перцем.