Паста з сиром і соусом з рікотти

Posted by webmaster 13.04.2018 0 Comment(s) Рецепти,


 
Час приготування:
20 хвилин

Об’єм: 1 порція
Енергетична цінність:
Калорійність: 1085 ккал; білки: 39,2 г; жири: 35,9 г; вуглеводи: 148,7 г

Складові:

Спагетті – 200 г
Напівтвердий або твердий сир – 50 г
Оливкова олія з часником – 1 столова ложка
Сир рікотта – 1 столова ложка    Зелень за смаком
Сіль за смаком
Перець молотий чорний за смаком
Часник – 2 зубчики
Шампіньйони – 1 штука

Приготування:

1. Спагетті відварити в киплячій підсоленій воді приблизно 8 хвилин до стану al dente. *(від італ. al dent  — на зубок) — в широкому сенсі поняття в кулінарії, характеризує один із різновидів ступенів готовності до вживання якого-небудь продукту після його термічної обробки. У вузькому сенсі стосується лише макаронних виробів. Характерною особливістю приготованих «al dente» овочів, макаронних виробів є збереження ними після термічної обробки відчутної при укусі внутрішньої пружності.
2. Приготувати соус: рікотту і оливкову олію взбити вінчиком у мисці, додати дрібно нарізану зелень, сіль, перець.
3. Шампіньйони і часник порізати, обсмажити.