Карпаччо з томатів з м’ятним міксом і рікоттою

Posted by webmaster 12.04.2018 0 Comment(s) Рецепти,

Час приготування: 10 хвилин


Об’єм: 1 порція
Енергетична цінність на порцію:
Калорійність: 113 ккал
Білки: 3,5 г    Жири: 7,1 г
Вуглеводи: 9 г

Складові:
Помідори – 125 г
Сир рікотта – 20 г
Кедрові горіхи – 2 г
Салат Мікс – 10 г    Перцева м’ята – 2 г
Цукрова пудра – 2 г
Оливкова олія 3 – мл
Перець молотий – чорний


Приготування:


1. Помідори нарізати тонкими кружечками, викласти на тарілку рівномірним слоєм, посипати цукровою пудрою, злегка обпалити пальником, зверху на помідори викласти сир рікотта шматочками.
2. Посипати карпаччо горіхами, м’ятою, зверху виложити мікс-салат, полити оливковою олією і посипати чорним перцем.