Сир «Рікотта» 19% жиру, 250 г

Сир «Рікотта» 19% жиру, 250 г

Сир рікотта – це сир, рецепт якого приїхав до нас з Італії. За технологією виробництва цей сир отримують з сироватки, яка залишається від виготовлення інших сирів. У нас дещо інший метод виробництва рікотти, який ми розробили для того, щоб це сир був максимально смачним і підходив нашим клієнтам для приготування різноманітних страв. Наша рікотта дивовижно ніжний сир, на відміну від традиційної рікотти, більш жирний, всього 19% жиру, а також підсолений. Рікотта багата на кальцій. Якщо порівнювати цей сир із звичайним сиром, то кальцію там міститься у 5 разів більше. Крім цього, рікотта багата на вітаміни та мікроелементи.


Які страви готують з рікоттою?

Равіолі з лимоном, карпаччо з томатів з м’ятним міксом з рікоттою, паста з сиром і соусом із рікотти, неперевершені тости з авокадо і рікоттою. Рецепти всіх цих страв ви можете подивитись у нас на сайті.

Характеристики: 

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: жирів, г – 19,0, білків, г – 25,2, вуглеводів, г – 0,5.

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 378 ккал (1580 кДж). 

Строк придатності: 10 діб

  • Модель: мягкий сыр
  • Наявність: Є в наявності
  • ₴48.99грн

Сир рікотта