Сир молочний панір 14%
55,00
грн
Рецепти з паніром:

1.Смажений сир панір / рецепт за 2 хвилини
2.Сирний суп / швидкий рецепт від бренд-шефа вегетаріанського ресторану
3.Смажений сир панір / сендвіч зі смаженим сиром панір
4.Роли з сиром панір / рецепт

Сир панір класичний 14% жиру

Сир панір класичний - це м'який сир 14% жиру, багатий протеїном, - молочним білком, що легко засвоюється організмом. Панір зберігає смак свіжого молока.

Готується з незбираного молока, з додаванням лимонного соку.

Об'єм:
250 г

Строк придатності: 14 діб

Застосування сиру панір:
Рецепт сира панір прийшов до нас з Індії, його використовують у багатьох стравах індійської кухні. Він зручний у приготуванні: легко і швидко смажиться, не плавиться на сковороді. Панір можна готувати на грилі, мангалі, тушити з овочами, використовувати смажений або копчений панір в бургери, сирні палички в паніровці, у фритюрі, в солодощі «Сандеш» або просто приготувати як окрему страву: підсмажити у спеціях до золотавої скоринки.

У асортименті є також сир солоний панір, сир копчений панір.


Топ-вибір: Топ-вибір

Click to order
Cart
Заповніть коротку форму, щоб оформити Ваше замовленя
Total: 
Вкажіть ваші дані
Ваше ім’я та прізвище
Ваш телефон
Доставка
Новою Поштою доставляємо тільки: сир панір, топлене масло Гхі, в окремих випадках також деякі інші продукти (обговорюється окремо).
Адреса
Payment method
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Made on
Tilda