Сир молочний Панір 14%
Сир панір класичний – це м'який сир14% жиру, багатий протеїном, - молочним білком, що легко засвоюється організмом. Панір зберігає смак свіжого молока.

Готується з незбираного молока, з додаванням лимонного соку.

Об'єм:
250 г

Строк придатності: 14 діб

Застосування сиру панір:
Рецепт сира панір прийшов до нас з Індії, його використовують у багатьох стравах індійської кухні. Він зручний у приготуванні: легко і швидко смажиться, не плавиться на сковороді. Панір можна готувати на грилі, мангалі, тушити з овочами, використовувати смажений або копчений панір в бургери, сирні палички в паніровці, у фритюрі, в солодощі «Сандеш» або просто приготувати як окрему страву: підсмажити у спеціях до золотавої скоринки.

У асортименті є також сир солоний панір, сир копчений панір.


Сир солоний панір 14% жиру такий самий сир панір, як і класичний, але з додаванням солі. Цей панір ніжніший на смак, і трохи плавиться при смаженні.

Об'єм:
250 г

Строк придатності: 14 діб


Сир копчений панір 32% жиру
Солоний копчений панір – це панір з додаванням солі, копчений натуральним способом на дровах фруктових дерев. Копчений в такий натуральний спосіб сир не шкодить здоров'ю і зберігає свої корисні властивості.

Об'єм:
250 г

Строк придатності: 14 діб

З чим можно їсти і де ще використовувати?
Копчений солоний панір рекомендуємо їсти з квасом, чаєм і кавою, також можна робити бутерброди і сендвічі, особливо смачно на грилі, а також радимо вам приготувати неперевершеного смаку суп з копченим паніром – ви отримаєте страву з димком, відчуєте атмосферу лісу і справжнього багаття.


Дивіться також
Click to order
Cart
Заповніть коротку форму, щоб оформити Ваше замовленя
Total: 
Вкажіть ваші дані
Ваше ім’я та прізвище
Ваш телефон
Доставка
Новою Поштою доставляємо тільки: сир панір, топлене масло Гхі, в окремих випадках також деякі інші продукти (обговорюється окремо).
Адреса
Payment method
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності
Made on
Tilda